You are currently viewing Széchenyi 2020 Pályá­zatok – ASP csatlakozás

Széchenyi 2020 Pályá­zatok – ASP csatlakozás

Támogatásban részesült Tiszabezdéd Község Önkormányzatának a Közös Önkormányzati Hivatal ASP-hez történő csatlakozásának infrastrukturális és szakmai feltételeinek kialakítására vonatkozó támogatási kérelme, amelynek főbb adatai a következők.

A fejlesztés tartalmának rövid bemutatása: A projekt keretében a Tiszabezdéd Közös Önkormányzati Hivatal ASP-hez történő csatlakozásának infrastrukturális és szakmai, szabályozási feltételei kerülnek kialakításra. A fejlesztés keretében az alábbi tevékenységeket kívánjuk megvalósítani:

1. Eszközbeszerzés: az ASP rendszerhez történő sikeres csatlakozás és üzemeltetés feltétele a korszerű infrastrukturális háttér megteremtése, amelynek keretében számítógép konfigurációk, laptopok, kártyaolvasók, valamint egyéb informatikai eszközökbeszerzését tervezzük.

2. Szabályozási keretek kialakítása: • Módosításra kerül az Iratkezelési Szabályzat, valamint kialakításra kerül az IT Biztonsági Szabályzat, és elvégzésre kerülnek a felmerülő folyamatszervezési, szabályozási (igazgatásszervezés) feladatok. • Megtörténik az elektronikus ügyintézési szolgáltatás feltételeinek megteremtése a helyi iparűzési adó vonatkozásában, a kapcsolódó szabályozási és egyéb feladatokkal (kitöltési útmutató közzététele, bevalláskitöltő rendszer ismertetése, stb.) együtt.

3. Adattisztítás, migráció és tesztelés: • Megtörténik az egyes szakrendszerek adatállományának tisztítása, migrálása, adatbetöltése az új rendszerbe. • A keret- és szakrendszeri csatlakozás sikerességét éles tesztelések útján vizsgáljuk.

4. Dolgozók képzése:az önkormányzati dolgozó számára biztosítjuk a projekt keretében az ASP rendszer működtetésével, használatával kapcsolatos képzéseken való részvételt.

 
4-Szechenyi2020-Palyazatok-Kozlemeny szovege honlapra_ASP_TB (1)